51bbb338d9127e2668000373._w.540_s.fit_

En krystal på sofabordet.

Eller rettere; en STOR krystal på sofabordet.

Det er nok én af de aktuelle indretnings-trends, der overraskede mig allermest, da jeg lavede research til mit “kig i krystalkuglen-for-2016-webinar”, som jeg afholdt i starten af januar. (Webinaret kan købes her her).

Krystaller (eller “minerals”, som de hedder på engelsk og som egentlig er en mere præcis betegnelse) har i årtier været drysset ud på altre og vindueskarme hjemme hos spirituelle sjæle og alternative behandlere. De ligger hos din zoneterapeut, din healer og i din helsekost. De pynter på dit “new-age-alter” eller ligger i din lomme som en hemmelig amulet.

Men nu sniger de sig ind på … sofaebordene !

Jo større, jo bedre.

Helst så stor, at den bliver en slags skulptur i sig selv, som den her smukke Celestin fra Anthropologie.com (Så du kan godt begynde at spare op …)

33652744_006_b

SÅDAN GØR DU
Anbring din store, rå krystal

  • på en skænk eller reol sammen med en samling af andre smukke ting, f.eks. vaser, lysestager, skulpturer og små billedrammer.
  • på sofabordet oven på en stak bøger – eller i et tablaeu med andre smukke ting

VIGTIGT!

  • Det skal være en rå krystal – ikke de polerede småsten, som oversvømmer de fleste alternative boghanderl.
  • Husk, kun een stor krystal! (Ikke mange og mindre krystaller spredt over det hele; du er ikke ved at indrette en healer-klinik eller en new age butik).
  • Sæt den sammen med nogle “cool” ting. Den skal IKKE anbringes sammen med et “healende bloklys” eller andre spirituelle symboler. I dette tilfælde er det krystallen, der alene skal repræsentere det guddommelige og “det mystiske fra jordens egen magi”. Ingen engle, tarotkort, stearinlys i dette tilfælde. Dem kan du have på et personligt alter et andet sted i hjemmet.

Screen Shot 2016-01-10 at 17.03.54

Men så spørger du måske …

Hvad hvis jeg ikke kan udstå krystaller, og aldrig kunne finde på at have en i min stue?

No worries!

Der er SÅ mange andre spændende strømninger i 2016 at plukke fra. Den store Trend-Gud er godt klar over, at der findes mange forskellige sjæle her på planeten. Så der er noget til alle! Dette var blot een af dem.

Men husk også – som jeg er inde på i webinaret – at alle trends har en gave til os.

Alle trends er potentielle “gate-openers” og invitationer til at udvide og udvikle os selv.

En mulighed for at mærke nye sider af os selv, at så nye spirer til vores udvikling, og at komme ud i alle krogene af vores personlighed og sjæl.

33729989_030_b
Hvis du vil have ALLE årets tendenser serveret i een mundfuld – og tips til, hvordan de kan være med til at løfte dit hjem i 2016, så se mere her: “Opgrader Dit Hjem til Version 20.16”
Seminaret om 2016-tendenserne varer 90 minutter og du kan høre og se det igen og igen igennem hele 2016. Pris 249,- kr.

// Comments Off on Trend 2016: En krystal på sofabordet

Comments are closed.