Happy Home Therapy© Training INTENSIVE er en komprimeret udgave af Happy Home Therapy© Training for dig, der ved hvad du vil, og ønsker et fokuseret og målrettet undervisningsforløb på en overskuelig tidshorisont og prisramme.
I dette INTENSIVE forløb fokuserer jeg på de vigtigste og mest effektive værktøjer, som gør en effektiv forskel, når vi arbejder med feng shui og bevidst boligindretning. Fokus er at klæde dig på til at gennemføre en konsultation, der skaber værdi for dem, du hjælper.
INTENSIVE TRAINING er for dig vil uddannes af en af Danmarks mest erfarne rådgivere og undervisere med over 15 års praktisk erfaring.
  ranvita_hhtt-8793-edit_web
 Ranvita_HHTT-8811-Edit_ver2_crop_web
MODUL 1
(dato på vej)
Feng Shui Sprogkursus:
De vigtigste fagtermer og værktøjer du skal kende – og rækkefølgen du skal bruge dem i!
Kunsten at aflæse energi i et rum – og forandre energi vha. former, farver, møbler, symboler.
Rod – og oprydning som et værktøj til transformation. De bedste teknikker, du skal lære – og som du kan motivere din klient med.
Sådan gennemfører du en konsultation: Del 1. Hvor starter du? Hvordan gør du? Vi gennemgår første fase af en konsultation, samt de værktøjer du skal bruge til den første fase.
 
MODUL 2
(dato på vej)
ELSK DIT HJEM VÆRKTØJERNE OG TÆND DIT HJEM-METODEN: To værktøjer, der med garanti, skaber nyt liv og fornandring i din klients liv. Formår du at bruge disse værkøjer kan du altid knække løsningen – i selv det mest allerede-perfekte-hjem eller det mest håbløse hjem. Når du kombinerer disse metoder med feng shui-fundamentet kan du ikke undgå at skabe værdi og forandring for din klient/kunde.
Sådan gennemfører du en konsultation: Del 2. Vi gennemgår anden fase af konsultationen, samt de værktøjer der er relevante at bringe i spil i denne fase (rum for rum-psykologien) samt Overbliks-metoden: Hvordan ved du, hvornår hvilke værktøjer der skal bruges? Du har nu en komplet “template” til at udføre en konsultation. En template du kan støtte dig til her i starten – og derefter udbygge på din egen måde.
MODUL 3
(dato på vej)
Gennemgang af business-feng shui, have-fengshui (fra online-modul) Repetition og opsamling af alle værktøjer + skriftlig evaluering.
Udvikling af din egen business som rådgiver; herunder dit speciale-område; hvad er dine styrker og talenter? Hvordan kan du bidrage bedst? Gode råd ifht. drift, PR & markedsføring, m.m.
Alle elever fremlægger eksempler på deres arbejde fra hhv. eget hjem og prøve-klienter.
Certificering & champagne.
 
ranvita_hhtt-8782-edit_web
Happy Home Therapy© Training INTENSIVE består af
Tre live-moduler
To online-moduler
To online Q & A sessions med Ranvita
To 1:1 skype-sessions med Ranvita
Pris
21.000 kr.
Betaling
Betalingen betales i seks rater á 3.500 kr.
VIGTIGT!
Mellem hvert modul skal du sætte tid af til at gennemføre prøve-konsultationer. Det kan være hos personer du selv finder, eller som jeg skaffer til dig.
Imellem LIVE-modulerne ligger online-moduler, dvs. der er materiale I skal studere derhjemme + live calls med mig, så vi kan få vendt alle spørgsmål undervejs.
Der er individuelle intro-samtalerfør uddannelsesstart via skype, plus online-materiale til forberedelse til Modul 1, og hjemmeopgaver, der skal laves til Modul 1.