Lykken ved at have et hjem, der sparker røv

Jeg er glad for mit hjem.

Og det er store ord fra en, der aldrig er helt tilfreds, men altid kan finde room for improvement.

Uanset, om jeg så boede på et slot ville jeg få øje på det træ eller den busk, der stod forkert, "stak ud" fra helheden eller udstrålede en "tung energi".

Ok, indrømmet.

Der er også flere ting, der udfordrer mig ved mit nuværende hjem (larm fra ovenboen, gadelygter, dårlige vinduer, et renovationsmodent toilet og tusind andre ting) ... MEN jeg har opdaget, at det – trods alt – er lykkedes mig at skabe en effekt, der. er. guld. værd.

I går aftes da jeg kom hjem efter 2-3 forskellige udenbys arrangementer, og havde løbet rundt hele dagen med 120 km i timen, så var det altså lige før jeg begyndte at tude af taknemmelighed, da jeg trådte ind i "mit rum" (i både bogstaveligste, men også overført betydning). Det væltede overstrømmende ud af mig "Tak, tak TAK!!! Eiii, altså TAK!" næsten snøftede jeg og gurgle-grinede i maven på samme tid.

Jeg følte det, som om jeg stod overfor verdens dejligste mand og lige havde fået en kæmpe krammer. Jeg følte mig i den grad OMFAVNET med et varmt og kærligt: "Velkommen HJEM!"

Måske var jeg lidt ekstra hudløs i går, og måske nyder man endnu mere den hjemlige favn, når man har haft krudt i røven og været meget hjemmefra og på eventyr med DSB og 7Eleven ... men det er altså ikke første gang de sidste par år, jeg har haft den oplevelelse. Jeg har den hver eneste gang jeg vender hjem fra en udmattende mission ude i livet og verden.

For jeg har, mere end nogensinde før, formået – uden en klejne, eller i hvert fald en meget lille een – at skabe en hjem, der supercharger mig på 5 minutter.

FEM.

MINUTTER.

Det er nemlig den tid det tager mig at recharge og totalt smide alle indtryk og træthed væk. "Boiing" ! – så er jeg nulstillet og tilbage i mig selv – ikke kun tilbage i mit hjem.

Selv om jeg har nydt alle mine hjem (og dem, der har fulgt mig gennem årene ved, at der har været mange) så er det første gang jeg oplever det så tydeligt og effektivt, at det næsten er lidt spooky.

Og det er vigtigt at understrege, at mit hjem ikke er noget "særligt" – set udefra – eller set med "livsstil" øjne.

Det er kun noget særligt FOR MIG.

Og det er præcis sådan et hjem skal være.

Det er ikke andre mennesker, der skal give det en score på 10 ud af 10. Det er, hvad vi selv scorer vores hjem til, der er det (alt)afgørende. Det er den effekt, vi selv mærker, der er det vigtige.

At opleve den her helt konkrete effekt af et hjem, er en vidunderlig affirmation – og resultatet af en livslang rejse med "indretningens psykologi, Elsk Dit Hjem-principperne og de sidste to års forskning udi det jeg kalder "Det Tændte Hjem" – Kunsten at tænde dit liv, ved at tænde dit hjem".

Da sidste hold på min uddannelse lærte disse teknikker og metoder (på modul 3 ) rykkede de allesammen for vildt! Deres indretning i eget hjem tog et kvantespring og deres personlige udvikling rykkede sig lysår mellem mellem Modul 3 og 4.

Og i starten af året afholdt jeg en skøn workshop på Hotel Phoenix i København om denne "effekt" og lovede på forhånd, at alle ville gå "tændte" hjem. Dagen efter fik jeg en email med ordlyden: "Må sige din mission er lykkes." En anden skrev "jeg har smilet lige siden i tirsdags".

Men hvorfor virker den her tilgang til indretning så godt?

Jeg ser igen og igen, at vores fokus, når vi indretter vores hjem er baseret på parametre, der ikke gør noget godt for os – eller vores hjem!

Jeg oplever, at vi overser de oplagte gaver, vi kunne give os selv, i vores hjem. Jeg oplever, at vi ofte lader os styre blindt af principper vi aldrig selv har taget stilling til, og at vi lader stå til og at vi lader os spise af med mindre end vi behøver. Jeg oplever fastlåsthed, forudsigelig vanetænkning og manglende eventyrlyst.

I stedet sætter vi os i den kedelige stue og ser eskotiske programmer i TV ... men jeg kan sidde og "se tv" i in egen stue i timevis. Alene at være i rummet er glimrende underholdning i sig selv. I starten troede jeg det kun var underholdende for mig, men siden hen opdagede jeg at flere af mine glæster havde det på samme måde. Fordi jeg inviterer dem ind i – ikke blot mit hjem – men ind i mit eventyr. Ind i min sjælsrejse, min opdagelserejse, min livsrejse, ind i den urskov af sjæls-løftere, som fylder min stue, forbinder fortid, nutid og fremtid og gør mig mere hel som menneske.

Så for første gang i mit liv føler jeg virkelig, at jeg er på en mission.

At den kreative proces med at skabe et hjem med højere bevidsthed og forståelse for spirituelle og universelle principper virkelig kan skabe en forskel.

Ikke kun, fordi vi trives bedre i vores hjem og bliver mere glade for de kvadratmetre, vi betaler en masse penge for hver måned. Men især, fordi vi finder hjem som mennesker.

Sådan et hjem er et magisk hjem.

Både for dig – og alle dem, du inviterer ind i det.

Kh, Ranvita

– for your happiness & inspiration.

____________________________________________

Vil du guide andre til at skabe skønne og støttende hjem?

Happy Home Therapy™ Training starter d. 22 april 2016.

Hvis du vil lære alle mine unikke metoder til at skabe et hjem, der sparker røv og hjælper sjælen til at finde hjem, så er det NU du skal slå til.

Uddannelsen er en fusion af feng shui, indretningspsykologi og mine egne Elsk-dit-hjem og Tænd-dit-hjem-metoder. Du lærer at blive guide, inspirator og vejleder for andre udi kunsten at skabe hjem, der udfolder din sande sjæl, støtter dine mål og drømme og tænder dig helt ind i dine celler.

Uddannelsen består af fem 2-dages moduler over et halvt år (fra april – september 2016) og finder sted i skønne og inspirerende rammer i Nordsjælland.

Skal DU med på næste hold?

Se mere her:

Tilmeld dig uddannelsen her

Pris: 29.995 kr. (kan betales i 5 rater á 5.999 kr.)

Early Bird i ét hug: 22.495 kr.
Ved tilmelding og betaling inden 20. marts 2016
Spar 7.500 kr

Early Bird Rateordning: 24.995 kr.
Betales i 5 rater á 4.999 kr. Tilmelding inden 20. marts. Første rate forfalder 1. april 2016.
Spar 5.000 kr
.

Se video her – og hør hvad nogle af de tidligere elever fortæller om uddannelsen: Sådan har det været at være elev hos Ranvita

Har du spørgsmål til uddannelsen?

Så skriv til mig info@ranvita.com

Eller find svaret på den omfattende "Q & A" her

____________________________________________

Spar 1.000 kr. på online-kursus

"Skab dit hjem, skab dit liv"
– sådan indretter du dit hjem med feng shui & baguakortet

Spar 1.000 kr. på det store kørekort i feng shui !

NB! Denne rabat er kun for de 10 første !

Vil du guides i at indrette dit hjem ifølge de ni Bagua-områder, der skaber udvikling på specifikke områder i dit liv, f.eks. Kærlighedsområdet, Rigdomsområdet og Karriere-området?

Så benyt dig af mit forårstilbud i marts måned, hvor jeg helt ekstraordinært lukker op for et "samlet pakke" køb.

Du får adgang til alle kursets lektioner og worksheets på een gang, og kan selv styre dit tempo og den rækkefølge du vil gennemgå baguaområderne i – alt efter, hvad der er mest relevant for dig lige nu.

Og trænger du til at komme i gang med at rydde op , hdr, hdr, så er der såmænd også en bonuslektion om kunsten at skabe forandring ved at rydde op ...

Se mere om kurset her: "Skab dit hjem, skab dit liv – sådan indretter du dit hjem med feng shui & baguakortet"

Pris: 2.495 kr.

Spar 1.000 kr. lige nu!
EXTRA BONUS til de hurtige!

Bonus 1
Jeg sætter 10 pladser til salg for kun 1.495 kr. (spar 1.000 kr.)

Bonus 2
Blandt de første 10, der køber kurset, trækker jeg lod om en personlig skype-konsultation (værdi 950 kr.) Denne session er en effektiv start-up lektion, som skyder dig godt igang med kurset via spørgmål og øvelser, der gør dig klar på, hvordan DU kan bruge kurset bedst. Du kan selvfølgelig også stille spørgsmål.

Bonus 3
De første 10 får også min audiobook "ELSK DIT HJEM fra A til Å" med i købet (bogens 98 korte kapitler læst op, så du let kan have den på din computer og iphone)

Værdi i alt til de første 10: kursus (normalpris 2.495,- kr. +
evt. skype-session 950,- kr. + audiobook 149,- kr. = 3.594,- kr.

Din pris (hvis du er hurtig) 1.495 kr. Spar over 50% !

NB! Husk, at hvis du tilmelder dig som elev på HappyHome Therapist Training får du dette kursus med i købet gratis!

NB!
Jeg starter også et online-månedsforløb op igen, i april, så hvis du bedre kan lide at få små bidder af gangen i en rækkefølge fastlagt af mig og med løbende supervision, så vent til jeg åbner for dette forløb.

NBB!
Jeg starter også et FYSISK Baguakursus op igen til maj (as in good old days...) Alle deltagere på det fysiske live-kursus får dette online-kursus gratis med i købet. (Så hvis du VED, du vil med på live-kurset, skal du IKKE købe kurset nu).

MEN!

– hvis du IKKE kan deltage på det fysiske kursusforløb (der afholdes over 4 lørdage i Nordsjælland fra maj til september) – og derfor foretrækker en online-version, så ville jeg slå til NU! (Bli'r ALDRIG billigere, si'r det bare ...)

– hvis du foretrækker SELV at styre rækkefølgen af hvilke Baguaområder du vil se og lære om, så er dette tilbud ideelt for dig.

– hvis du IKKE ønsker at deltage i et styret forløb over 9 måneder, men vil have adgang til DET HELE med det vums ... så er det her tilbud perfekt for dig.

Med andre ord – fordelen ved dette tilbud er:

Du kan starte NU – og du styrer selv forløbet, herunder tempo og rækkefølge. Og til den billigste pris nogensinde.

Skriv til mig, hvis du har spørgsmål til kurset: info@ranvita.com

... eller skynd dig at snup en af de 10 meget billige pladser her

__________________________________________

Opgrader dit hjem – NU!

Savner du inspiration ifht. hvordan du skaber fornyelse?

Er du nysgerrig på, hvilke farver og boligtilbehør, der sniger sig ind i vores hjem det kommende år?

Vil du have nogle, nemme, enkle indretnings-tips, der kan skabe stor effekt i ethvert rum øjeblikkeligt?

Så er mit webinar "Opgrader dit hjem til Ver. 20.16" en rigtig god mulighed for at give dig selv og dit hjem en saltvandsindsprøjtning

Når du har købt adgang kan du se trend-seminaret igen og igen resten af året.

Køb online-seminaret "Opgrader dit hjem" her!

I online-seminaret får du bl.a svar på:

Hvordan opstår trends – og hvorfor har vi dem?

Hvordan kan vi bruge trends, til at komme mere i kontakt med vores sjæl? (yes, du læste rigtigt)

Hvad er de aktuelle tendenser for 2016-2017?

Hvilke trends kan DU bruge til at sparke nyt liv i dit hjem?

Hvad er den mest effektive måde at skabe et hjem, der sparker røv på?

Giv dig selv en ordentlig dosis inspiration – og få masser af ideer til, hvordan du kan opgradere dit hjem og give det ny forårs-energi.

Køb adgang her for 249 kr. – og se online-seminaret, når du vil!

____________________________________________

Tips & inspiration på min blog

Husk også, at du løbende kan finde tips og inspiration på min blog.

Seneste indlæg: "Guld & Glamour i stuen"

Ranvitas blog

__________________________________________

NY WORKSHOP
Lav din egen Drømmefanger

... og fang dine drømme!

Det er med glæde, at jeg kan annoncere endnu en "Lav din egen Drømmefanger"-workshop.

Husk, der er Early Bird pris indtil 12. marts: 450 kr. (normalpris 525 kr.)

Ny drømmefanger-workshop Lørdag d. 2. april 2016 kl. 14.00 – 18.00 i Helsingør

Læs mere om workshoppen her

Kærlige hilsner
Ranvita la Cour


_____________________________________


Kender du en, der kunne bruge disse gode Early Bird tilbud ?

Kender du en, der gerne vil være Happy Home Therapist?Så forward nyhedsbrevet til en ven
– eller del de gode nyheder med dine venner på Facebook.


______________________________
 

Vil du gerne TILMELDES Ranvitas Nyhedsbrev?

.
First name
Email


Læs nyhedsbrevet på nettet!
Hvis Nyhedsbrevet ser underligt ud i din email,
så læs det i stedet på internettet via dette link

Tekst & foto ©Ranvita la Cour