En af de dejlige tendenser i tiden er, at nu må vi gerne slå lidt ud med armene igen.

Efter en del kriseår, hvor vi liiige skulle lære lidt om begær og boligpriser og boliglån er vi blevet klogere. Det sidste man skulle gøre i de senere år har været at blære sig med sine dyre statussymboler. De fleste af os fik mulighed for at reflektere lidt over, hvad der virkelig giver vores liv værdi – når det kommer til stykket.

Dyre statussymboler er stadig IKKE in (according to the trendgurus!). Det er det helt personlige hjem, med de helt unikke “fund”, der er det allermest trendy lige nu.

Men. Det er igen tilladt at lukke luksus ind i vores hjem – især i form af glimtende guld.

I mit webinar “Opgrader dit hjem til Version 20.16”  viser jeg blandt andet de her skønne væg-og bordskulpturer, spejle og sofaborde fra Reflections by Hugau/Larsson, fordi de rammer totalt plet i måden at inkorporere det personlige og unikke look med et grandiost touch af luksus.

Screen Shot 2016-01-28 at 13.12.05

Endnu mere genialt er det, at flere af deres designs minder om krystaller (minerals, som de hedder på engelsk) – både i deres form og med deres reflektive, glitrende overflader (rå krystaller på sofabordet er en anden trend for 2016, som du kan læse om i blogindlægget her).

crystal-mirror-rose-gold-110905diamond-spejl.w900.h900.backdropdiamond-table-bronze-995752

Jeg oplever, at Reflections er en nyfortolkning af noget oprindeligt og organisk, samtidig med at der er referencer til alt fra art deco, venetianske spejle, og 80’er disko. Det er en fusion, som er skabt af alt det bedste fra fortid, nutid og fremtid (… og den store guldstjerne måtte da gerne hænge i min stue:-)

Husk; (næsten) alt der glimter er god feng shui!

superstar_silver_miljoe_001diamond-mirror-midnight-blue-small-105015

Alle fotos fra Reflections by Hugau/Larsson

// Comments Off on Guld & glamour i stuen!

Comments are closed.