bedroom revolution _ handwriting_1line_1000px_weblovesho_med-ranvita_2014_fotostreamer

Vil du have inspiration og vejledning til din personlige soveværelses-revolution?

Du tilbringer en trediedel af dit liv i dette ene rum – og det er her du henter ny energi og dyrker dit kærlighedsliv. Derfor er soveværelset et af de vigtigste rum i dit hjem – og i dit liv.

Dine omgivelser påvirker dig fysisk og psykisk – også når du sover og når du har sex. Du kan lære at bruge indretningens psykologi til din fordel – og skabe nogle rammer, der giver bedre nattesøvn, støtter dit sexliv og løfter dit selvværd.

Igennem kursets tre online-lektioner guider jeg dig igennem en forvandlingsproces af dit soveværelse, trin for trin, så du undgår dumme og dyre fejl og kommer godt i mål.

Elsk dit soveværelse bookfront

I kurset får du bla. svar på …

  • Hvad afslører dit soveværelse om dig og dit liv? … ikke mindst dit kærlighedsliv!
  • Hvorfor søvn er vigtigere end vi tror
  • Hvordan skaber du de optimale rammer for god og dyb nattesøvn?
  • Hvordan kan du bruge indretningen til at løfte dit sexliv? – i positiv eller negativ retning (du bestemmer selv!)
  • Hvorfor soveværelsets indretning kan løfte dit selvværd
  • De største (og typiske) fejl de fleste gør i soveværelset
  • De vigtigste ting i indretningen, der støtter kærlighed og sex
  • Hvordan du bør indrette dit soveværelse, hvis du er single (og træt af at være det)

EDS_Ranvita-7299

Lektion 1
Soveværelsets psykologi og hemmelige sprog: Soveværelset som spejl.

screen-shot-2016-11-25-at-19-38-48

Dit soveværelset afslører mere end du tror! Find ud af hvad … og lær hvordan du kan læse og ‘oversætte’ soveværelsets sprog. Find også ud af, hvad du egentlig drømmer om – og længes efter – uanset aktuelle trends eller kulturelle normer. (You might be surprised!) Modul 1 starter med en kort indtroduktion af feng shui-filsofien, så alle uanset baggrund kan være med.

Lektion 2
Soveværelsets indretning – trin for trin

screen-shot-2016-11-25-at-19-38-07

Ranvita’s trin-for-trin-guide, hvor du lærer indretningens “to do- and to don’ts eller  “De 13 rigtige” –  Whats right (and wrong?) (Jo, der er mindst 13 forskellige ting, du skal have styr på!) Denne lektion kan give sportsvognsfrisure, så hav notesblokken klar!

Lektion 3
Feng shui for par & singler + Kom godt i gang-tips: Sådan går du fra drøm til virkelighed

screen-shot-2016-11-25-at-19-38-35

Sådan styrker du kærligheden og parforholdet. Specielle tips for både par og singler. Vi afslutter med et par “Kom godt i gang-tips”, som sikrer dig, at du bliver glad for de ændringer du foretager i soveværelset. Du får også praktiske værktøjer til at gribe processen an, så du gør det i den rigtige rækkefølge og har en klar kurs (hvilke kan spare mange penge og meget tid).

Hver lektion starter med en kort video-intro

screen-shot-2016-11-25-at-19-37-14

Sådan ser din kursusside ud, når du har købt adgang.
“Simplero” er det program, der huser og afvikler mine onlinekurser. Du logger blot ind og vælger selv dit password. I menuen (den sorte) kan du vælge “Lektion 1”, “Lektion 2” og “Lektion3”, samt Bonus-lektioner, worksheets, m.m.

screen-shot-2016-11-25-at-19-36-13

Tidligere kursister siger … 
“Tusind tak for 3 fantastiske moduler som jeg bare glædede mig til. Det har været sådan en god undervisning – ønskede, at der var mange flere lektioner, hvor jeg kunne lytte til din behagelig stemme og din fantastiske viden, som du deler ud af i store mængder. Det er en super måde at holde kursus på, især når du har slides med som jeg samtidig kan kikke på, og som gør, at jeg bedre forstår, hvad du mener. Materialet der hører til er et rigtig godt arbejdsredskab. Jeg har virkelig fået lyst til at gøre noget mere ved mit soveværelse, og jeg fik mange ideer fra dig som vil gøre det meget nemmere at lave forandringerne.” Anne-Marie Fænøe

“Jeg synes, det har været super godt, ufatteligt inspirerende og meget informativt. Jeg har kunnet bruge det til rigtig meget. At få skåret tingene ud i pap på den måde, det virker!!! Dine slides var smukke og meget inspirerende. Det gir jo altid så meget mere mening, når man kan se tingene og forandringerne, the do’s and don’ts.” Judy

“Webinaret fungerer super godt. Moderne teknologi virker også for mig, selv om jeg var skeptisk.” Trine

“Tak for et lærerigt webinar med mange gode tips og ideer til boosting af soveværelset. Jeg har haft en rigtig god oplevelse med, at kurset blev holdt som et online webinar. Jeg tror ikke, jeg havde tilmeldt mig, hvis jeg havde skulle rejse for det. Dels, da jeg havde andre gøremål i denne periode, men også fordi jeg er øboer og det derfor er lidt mere omstændigt at skulle afsted til fastlandet. Der er ingen tvivl om, at denne måde at få undervisning på tiltaler mig meget. Og det vil jeg gå efter igen.” Linda

“Tak for et godt kursus! Jeg holder meget af den her form for undervisning, den er tidsbesparende og meget præcis. Materialet er så fint! Det hele matcher og der var alt, hvad jeg skulle bruge.” Ciane B.

Se interview om hvorfor soveværelserne i Danmark trænger til en feng shui-kur: Lene Johansen (DR”) interviewer Ranvita la Cour i Bella Center.

 

Pris
200,- kr. pr. kursus modul, i alt 600,- kr.

Start
Så snart dit køb er gået igennem.

Sted
Hjemme hos dig selv – når du har tid og lyst.

NB! Der er pt. lukket for salg.