Elsk dit soveværelse bookfront

NB!
Bogen er udsolgt fra forlaget og kan derfor KUN købes her!
(så længe lager haves)

Køb nemt og hurtigt via mobilpay her! 

love_your_bedroom_book_inside_SIGNATURE

Vi tilbringer en trejdedel af vores liv i soveværelset. Det er her vi lader op og får ny energi.

Det er også hjemmets mest private rum, hvor vi er halv- eller helnøgne, og har sex med os selv eller andre. Det er her, vi healer, når vi er syge,  eller græder i puden, når vi er kede af det. Og det er her, vi kan være helt os selv, meditere eller bare slappe af.

Men soveværelset har også en dybere symbolik i vores liv. Rummet og dets indretning er et billede på dit kærlighedsliv – inklusiv kærligheden til dig selv. Er dit soveværelse en smuk og værdig ramme for dit kærlighedsliv? Og viser dit soveværelse, at du værdsætter dig selv?

Med inspiration i feng shui-filosofien inviteres du til at se på dit soveværelse med helt nye øjne. I bogen lærer du, hvordan du kan skabe positive forandringer i dit liv ved at ændre på indretningen i dit soveværelse. Trin for trin guides du igennem alle de faktorer, der skaber et smukt og nærende soveværelse, som støtter både søvn og sex og sjælens dybeste behov.

Ranvita la Cour har undervist i bevidst boligindretning og feng shui gennem de sidste 10 år og er kendt for at formidle “indretningens psykologi” på en inspirerende, brugbar og forståelig måde. Ved at kombinere boligindretning med personlig udvikling og spiritualitet forener hun den indre og ydre verden på en måde, som giver indretning en dybere mening.

Bogens pris: 250,- kr. excl. porto og forsendelse (50 kr.)

Køb bogen her: Køb her & nu via mobilpay

Husk at vælge om du ønsker bogen signeret – og i så fald til hvilket navn!

Når dit køb er gennemført sender jeg bogen afsted indenfor 1-3 dage.
Bogen leveres på et opsamlingssted tæt på dig. På den måde behøver du ikke være hjemme når postbudet kommer.

 

Se klip fra Bogmessen, hvor Lene Johansen interviewer Ranvita om “Elsk Dit Soveværelse”

 

 

Se klip fra TV2Lorry, hvor Ranvita uddyber, hvorfor soveværelset er hjemmets vigtigste rum


Lektørudtalelse ved Lone Krøgh:
“Ikke så meget en konkret bog om boligindretning som en bog om, hvorfor det er så vigtigt, at soveværelset er i harmoni med ens forestilling og drømme om det gode liv. Kan man følge præmissen om soveværelset som et møde med sjælens dybeste verden, er Elsk dit soveværelse givet en bog, der kan give inspiration.

I alt for mange soveværelser er indretningen overladt til tilfældigheder, men hvordan skal man kunne sove i rodede og uharmoniske omgivelser som de konge og dronninger, vi alle i virkeligheden er? Soveværelset bør være husets bedste og smukkeste rum og ved at forandre soveværelset, kan man forandre sit liv, er bogens grundtanke. Derfor er det oplagt at se på soveværelset med nye øjne, så det kan blive indrettet med omtanke og forståelse for kroppens og sjælens dybere behov. Kommet så vidt, giver forfatteren 19 veje til konkret indretning af soveværelset, det kan fx være sengens placering, gavl, belysning, elektronik, feminin eller maskulin balance og energier. Det er teksten mere end billedsiden, der er bærende i bogen.

Betragter man soveværelset som hjemmets mest livgivende rum, og er man samtidig interesseret i personlig udvikling, vil denne bog være sagen. Går man efter traditionelle bøger om boligindretning, er der derimod for få billeder og for meget tekst.

Ranvita la Cour er kendt for den meget brugte Elsk dit hjem, 2009, om at indrette med feng shui.”
Lone Krøgh, lektørudtalelse