bali_trio_foto_med_titel

Hjem til sjælen – SOUL HOME POWER retreat på Bali
MED GITTE JØRGENSEN, MERETE NØRGAARD OG RANVITA LA COUR

Trænger du til at gøre noget godt for dig selv? – noget, der virkelig gør en en forskel?
Har du lyst til feminin fordybelse, nydelse, selvrefleksion, inspiration, indsigt, udvikling, eventyr, magi og skønhed?

Så tag med os til Bali!

Når vinteren er allermørkest mødes vi på Gudernes Ø og går i Elizabeth Gilberts fodspor …

ranvita_blomster-kollage_edit_final

Vi har skabt en fortryllende soul-retreat, hvor du kommer i kontakt med din dybeste sjæl – langt væk fra alt det, der gør os “blinde” til daglig.

I skønne healende omgivelser går vi på opdagelse i vores indre skatkammer og udvider og udfolder mere af “os selv” – og den vi er.

Vi samler ny energi til det nye år  – og fylder kufferten med sanselig inspiration, lærerige indsigter, personlige transformationer og skønhed og styrke – som vi tager med os hjem.

Vi glæder os til at samle alle disse skønne kvindesjæle under bambustaget i Mandala-salen på fivelements i Ubud, Bali.

At sidde lige der – omgivet af frodige palmer og tropisk varme – at trække vejret dybt –  og kontakte vores sjæl, vores hjerte, vores længsler, vores drømme … og mærke det der øjeblik, hvor det hele giver mening og “falder på plads” …

Det er magi, når det er bedst.

Tilmeld dig her, hvis du vil booke din plads på vores HOME SOUL POWER RETREAT

Ring eller sms til Ranvita på 20125219, hvis du har spørgsmål eller skriv til info@ranvita.com


007-67cb44f3ee

Vi kalder vores workshop-retreat for SOUL HOME POWER, fordi det er disse tre indfaldsvinkler til selvindsigt og selvudvikling, vi arbejder med i denne inspirerende, nærende og nydelsefulde uge.

SOUL – at connecte med vores sjæls kalden, at forbinde os til “noget højere” og kunsten at lytte til vores intution og den stille stemme indeni …

HOME  – at lande i hjertet og finde hjem til den, vi virkelig er – og kunsten at føle os hjemme i os selv, uanset hvor vi er, eller hvad der sker omkring os …og samtidig sørge for, at vi bevidst anbringer os i de mest healende omgivelser, vi kan …

POWER – at mærke vores sjæls dybde og indre power, når vi udlever, udtrykker og deler vores sjælskraft med andre omkring os og resten af verden … Kunsten at give det videre vi kom her for … og kunsten at kunne give dte videre på en det enkel, naturlig og powerfuld måde – uden masker, uden frygt …

SOUL HOME POWER RETREAT er een, lang dansende bevægelse, hvor vi …

… søger OP

…  kigger IND

… sender UD …

take-a-descicion-today-that-will-make-you-happy-later-5

Om os
Vi har alle tre over 15 års undervisningserfaring med grupper og individer, privat og i erhversvlivet. Vi har derfor sammensat et unikt program med fin balance mellem næring til krop, sind og sjæl, så din retreat giver dig mest mulig med hjem.

Se mere om hver af os her: Cv + video med med hhv. Gitte, Merete & Ranvita

Vi afholder kursus-retreaten i Mandala-salen på fivelemsnts – et af de mest guddommelige steder i Ubud – hvor omgivelserne alene er ren næring for sjælen.

Se video her

Pris
12.500 – for en uges ophold på Bali og kursus-retreat med 3 forskellige undervisere (Dette er samlet pris for ophold og kursus, men hotellet afregnes seperat af hensyn til din rejsegaranti).

Pris er excl. fly, som du selv skal booke (evt. ud fra vores anbefalede flyafgange). På den måde kan du også selv vælge, hvornår du helst vil ankomme (f.eks. før kursus) eller om du vil forlænge opholdet yderligere (efter kurset). Der er masser af dejlige og billigere steder i Ubud eller andre steder på øen.

faith-hunter2

Undervisere på retreatet
Gitte Jørgensen: http://www.gittejoergensen.dk

Ranvita la Cour: http://www.ranvita.com

Merete Nørgaard: http://www.livingvoice.dk

Der vil også være mulighed for at booke individuelle sessioner med underviserne under opholdet. Når vi altså ikke lige ligger (og småsnakker) her 😉

009-7e4d21465a

Har du spørgsmål?
Skriv til os på info@ranvita.com eller se vores Q & A her: http://www.soulhomepower.com