“Elsk dit hjem fra A til Å” af Ranvita la Cour.

En bestseller og en klassiker, der har haft løbende salg i over 10 år.

ELSK DIT HJEM er en tidsløs indretningsbibel og et inspirerende opslagsværk, for alle der ønsker at forstå de dybere psykologiske og spirituelle principper i kunsten at skabe et hjem der støtter og nærer krop, sjæl og sind.

Bogen gennemgår hele hjemmet og alle dets rum – og giver tips og inspiration til, hvordan du skaber større helhed mellem den du er, og dit hjem. Kun når den “forbindelse” er skabt, kan du føle dig rigtig “hjemme”, næret og støttet. Bogen er for alle, der ønsker at forstå hjemmets dybere psykologi – og den magi, der opstår, når vi arbejder med bevidst boligindretning.

Bogen, der er smuk i sig selv,  er oplagt og flot som gave idé, feks. som byllupsgave til parret, der flytter sammen, house warming-gave og veninde-eller værtinde-gave. Eller blot den ultimative selvforkælelse-gave til dig og dit hjem!

256 sider, 100 farvefotos, stofryg, silkebånd og guldtryk.
Forlag: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck (2009). Overgået til Gyldendal, 2016.

NB!
Bogen er udsolgt fra forlaget og kan lånes på dit bibliotek.

AUDIOBOOK
Lyt til bogen i små overskuelige lyd-kapitler af 5-7 minutters varighed. Lyt fra din computer, mens du gør rent, lyt i bilen eller overfør til din mobil og lyt on the go – where ever you are Mp3. I alt 7 timers inspiration oplæst af forfatteren. Pris 149,- kr.
Se mere og lyt til prøve-kapitler her: Elsk Dit Hjem Audiobook

Lektørudtalelse, uddrag
“Der findes flere andre bøger om feng shui og boligindretning, men ingen der beskriver “Elsk dit hjem”-metoden. En lækker inspirationsbog for den spirituelt interesserede kvinde, der ønsker at reflektere over boligindretning, som noget der kan give yderligere energi til livet. Der er naturligvis lækre billeder i bogen, men det er ikke så meget dem der er i fokus, som opfordringen til læserens egen erkendelse af, at man kan forandre sit liv ved at forandre sit hjem.”

EDH_Ranvita_ArnoldBusck_vindue_4847

Se artikel i Børsen Weekend om Ranvita la Cour og Elsk Dit Hjem

Anmeldelse i Alt for Damerne: Seks stjerner til “Elsk dit hjem”

Se klip fra Deadline på DR2, hvor Lene Johansen interviewer Ranvita om bogen

Se video med Ranvita la Cour på Bogforum, hvor hun bliver interviewet om “Elsk Dit Hjem”

ranvita bogforum screenshots