Ranvita-Client-1507_WEB

Hvad er en Happy Home Therapy / Elsk Dit Hjem-Session?

En Happy Home Therapy™ / Elsk Dit Hjem Session er 3 timers personlig vejledning til dig og dit hjem.

Jeg gennemgår dit hjem for eventuelle energiblokeringer og vejleder dig i, hvordan du får mere energi, livsglæde og personlighed ind i dine rum. Sessionen kickstarter og inspirerer dig til at komme videre i dit hjem på et nyt og mere bevidst niveau.
Målet er at skabe optimal resonans mellem dig, din sjæl og dine omgivelser, så du får et hjem du føler dig hjemme i og som udtrykker dit sande selv og støtter dig mest muligt i forhold til din videre udvikling som sjæl og menneske.

En Happy Home Therapy / Elsk Dit Hjem-Session er oplagt for dig, der

 • ikke føler dig rigtigt hjemme i dit hjem
 • er gået i stå i forhold til indretningen og savner inspiration
 • ønsker mere forståelse for dit hjems psykologi og energi
 • ønsker et energiløft eller mere personlighed og power i din indretning
 • har fået nyt hjem efter skilsmisse og har brug for at “finde dig selv” i det nye hjem
 • er blevet alene f.eks efter dødsfald og skal indtage dit hjem “på ny”
 • har mistet modet i forhold til dit hjem eller din aktuelle livssituation

En konsultation er også oplagt til dig, der gerne vil arbejde med bestemte problematikker eller livsområder (iflg. feng shui baguasystemet) og ønsker at bruge bevidst boligindretning til at støtte og optimere din personlige udvikling eller opnå specifikke resultater.

Efter en session kan du typisk opleve, at …

 • få klarhed over, hvor skoen trykker – og hvorfor
 • få styr på, hvor og hvordan du kan skabe den største ændring og effekt i dit hjem
 • blive klogere på dit hjem og den psykologiske rolle det spiller i dit liv
 • blive genforelsket i dit hjem
 • finde håb om en ny og bedre vej frem
 • få overblik over dit hjems svagheder og styrker
 • lære, hvordan du udnytter dit hjems muligheder optimalt
 • få løftet energierne i dit hjem
 • få ideer til små og store ændringer
 • få mere energi og livsglæde i forhold til dit hjem

I en  Happy Home Therapy™/ Elsk Dit Hjem-session arbejder jeg med at optimere energierne i dit hjem. Jeg “læser” dit hjems energi (og energiblokeringer) og vejleder dig i at justere hjemmet, så det matcher DIG og dér, hvor du gerne vil hen i dit liv. Løsningen kan være alt fra oprydning, ændringer i valg af indretning, tilførelse af symboler, farver og/eller healing/spaceclearing af enkelte rum. Jeg gennemgår hele dit hjem, men udpeger og prioriterer de steder, det er vigtigst at sætte ind her og nu.

loegstrup_quote_web

ranvita_client_1572

SÅDAN FOREGÅR DET
Der er ikke to konsultationer, der foregår helt ens, da jeg følger min både faglige, professionelle og intuitive erfaring i forhold til, hvordan den enkelte kunde og det enkelte hjem vejledes bedst muligt i den aktuelle situation. Den typiske struktur er, at vi starter med en samtale, hvori jeg afdækker relationen mellem dig og dit hjem igennem en række spørgsmål udviklet specielt til formålet. Derefter går jeg rummene igennem alene, mens jeg beder dig udfylde nogle arbejdsark, som vi efterfølgende bruger i den videre proces. Til slut går vi de enkelte rum igennem sammen, og jeg overleverer mine observationer og giver dig indsigt, inspiration og rådgivning i forhold til relevante ændringer og løsninger. Vi afslutter med en kort opsamling og prioriteret rækkefølge og handlingsplan i forhold til de foreslåede ændringer. Det anbefales at sætte afslappende tid af efter sessionen til at fordøje de mange indtryk og følelser der kan dukke op. En kop te i sofaen, et karbad eller en stille time med dig selv kan anbefales. Det anbefales, at du tager notater under sessionen, da det kan være svært at huske det hele bagefter. Jeg tilbyder ikke skriftlige rapporter. Børn og urolige husdyr bør ikke være til stede ved konsultationen, da det kan forringe dit udbytte af konsultationen.

FORBEREDELSE
Du skal ikke rydde op og gøre rent for min skyld – men blot lade hjemmet være, sådan som det er til daglig. Til gengæld skal du sende mig en plantegning/skitse over dit hjem, hvor du tydeligt har markeret indgansdøren. Du skal også sende et foto af huset udefra, hvor hoveddøren er synlig (evt. to fotos, et total af ejendommen og et af hoveddøren).

BETALING
Pris:  2.995 kr. for tre timers rådgivning i dit hjem, inkl. transport indenfor København/Nordsjælland.
Ved kørsel over 30-40km. fra Helsingør tillægges ekstra transport iflg. aftale.

caecar_krummelyre_2015

SKYPE-SESSIONER
Hvis du har en specifik problematk i fht. 1-2 rum, kan du booke en skype-session, hvor jeg rådgiver dig på baggrund af foto/video.
Skype-sessioner er f.eks. oplagte til en effektiv og personlig optimering af soveværelset eller 1-2 bagua-områder, eller andre rum, der driller, eller skal have specifikt fokus.
Du kan også booke et skype-forløb, hvor vi over tre sessioner gennemgår hele dit hjem.
Pris: 1.200 kr. for 1 time (inkl. ½ times forberedelse). Forløb: 2.700 kr.