Personlig rådgivning
Jeg tilbyder personlig vejledning i feng shui og bevidst boligindretning, i dit hjem, eller via Skype/Messenger og/eller telefon.

Personlig konsultation i dit hjem
For dig der bor i Københavnsområdet og ønsker personlig rådgivning i dit eget hjem.
Jeg gennemgår dit hjem for eventuelle energiblokeringer og vejleder dig i, hvordan du får mere energi, livsglæde og personlighed ind i dine rum. Sessionen klæder dig på til at komme videre i dit hjem på et nyt og mere bevidst niveau.
Målet er at skabe optimal resonans mellem dig og din sjæl og dine omgivelser, så du får et hjem du føler dig hjemme i og som udtrykker dit sande selv og støtter dig mest muligt i forhold til din videre udvikling og dine ønsker og drømme. ALT omkring dig påvirker dig, derfor kan det være en god ide at få hjælp til at få ændret det, du ikke selv lige kan se – og få støtte til at rykke på det, du måske er i tvivl om – eller allerede godt ved inderst inde.

En personlig session er oplagt for dig, der

 • ikke føler dig rigtigt hjemme i dit hjem
 • er gået i stå i forhold til indretningen og savner inspiration
 • ønsker mere forståelse for dit hjems psykologi og energi
 • ønsker et energiløft eller mere personlighed og power i din indretning
 • har fået nyt hjem og har brug for at “finde dig selv” i det nye hjem
 • er blevet alene f.eks efter skilsmisse eller dødsfald og skal indtage dit hjem “på ny”
 • har mistet modet i forhold til dit hjem eller din aktuelle livssituation

En konsultation er også oplagt til dig, der gerne vil arbejde med bestemte problematikker eller livsområder (iflg. feng shui baguasystemet) og ønsker at bruge bevidst boligindretning til at støtte og optimere din personlige udvikling eller opnå specifikke resultater.

Efter en session kan du typisk opleve, at …

 • få klarhed over, hvor skoen trykker – og hvorfor
 • få styr på, hvor og hvordan du kan skabe den største ændring og effekt i dit hjem
 • blive klogere på dit hjem og den psykologiske rolle det spiller i dit liv
 • blive genforelsket i dit hjem
 • finde håb om en ny og bedre vej frem
 • få overblik over dit hjems svagheder og styrker
 • lære, hvordan du udnytter dit hjems muligheder optimalt
 • få løftet energierne i dit hjem
 • få ideer til små og store ændringer
 • få mere energi og livsglæde i forhold til dit hjem

I en personlig session arbejder jeg med at optimere energierne i dit hjem. Jeg “læser” dit hjems energi (og energiblokeringer) og vejleder dig i at justere hjemmet, så det matcher DIG og dér, hvor du gerne vil hen i dit liv. Løsningen kan være alt fra oprydning, ændringer i valg af indretning, tilførelse af symboler, farver og/eller healing/spaceclearing af enkelte rum. Jeg gennemgår hele dit hjem, men udpeger og prioriterer de steder, det er vigtigst at sætte ind her og nu.

PRIS: PERSONLIG KONSULTATION I DIT HJEM
1.200 kr. pr. time, minimum booking er 2,5 timer.  (transport er inklusiv i prisen indenfor Storkøbenhavn/Nordsjælland) Ved kørsel over 40 km. fra Helsingør tillægges ekstra transport iflg. aftale.

PRIS: ONLINE-RÅDGIVNING
Hvis du af geografiske årsager eller andre årsager ikke kan få en personlig konsultation i dit hjem, kan du i stedet benytte dig af min online rådgivning.
950,- pr. time eller 3 timer til 700,- kr. pr. time.

SKAL DU SÆLGE HUS?
Optimer dine chancer for hussalg. Gennemgang af både design/indretning og ‘energimæssige dørstoppere’ der kan blokere for salg samt forslag til optimering og strategier med salg for øje. Pris1.495,- kr. / 1,5 time  Kbh og Københavnsområdet.

RYD-OP-I-DIT-ROD PAKKE
Er det svært at komme igang? – og at komme i mål? Jeg hjælper dig til at få overblik og lave handlingsplaner og lærer dig konkrete teknikker til at få bugt med rodet i dit liv, hvadenten det er stort eller småt (herunder KonMari metoden). Jeg fungerer også som støtte og motivation hele vejen igennem din ryd-op-proces, hvilket sikrer at du kommer i mål – og får skabt et liv med plads til det, som du elsker og som giver dig værdi og livsglæde. Den store ryd-op-pakke består af et hjemmebesøg af 3 timer, samt to online-opfølgningsessioner af 1 time. 2.950,- kr.

VIL DU VÆRE AIRB’N’B VÆRT?
Få flere bookinger med et “Airbnb Feng Shui” tjek – eller kom godt fra start, hvis du er ny på markedet. Der er mange detaljer, som det er vigtigt at være opmærksom på, hvis du vil have flere bookinger, glade gæster og gode omtaler.
Start-pakke, hvis du er ny / opstartspakke. Få gode omtaler fra første besøg!
Tjek-up pakke, hvis du allerede har haft bookinger, men gerne vil have flere.
Rådgivning foregår på adressen eller via skype, alt efter hvor du bor. Pris: 750,- pr. time.

NB! På en times online-rådgivning kan vi ikke nå alle rum eller alle problematikker. En enkelt session egner sig til afklaring af en bestemt problematik, inspiration til et bestemt rum eller vejledning i håndtering af et bestemt baguaområde. Hvis du ønsker gennemgang af hele dit hjem anbefales det derfor at købe 3 sessioner, som kan afholdes på een dag eller over flere gange, alt efter tid og temperament.

BOOKING AF SESSIONER MED RANVITA
Send din booking forespørgsel her: ranvita@me.com.

loegstrup_quote_web

 

caecar_krummelyre_2015