Personlig rådgivning
Jeg tilbyder en lang række af forskellige typer rådgivning, hvor jeg bruger mine snart 20 års erfaring udi spændingsfeltet mellem indretningen psykologi, personlig udviking og spiritualitet.

BOOST YOUR BEDROOM
Skab et soveværelse, der støtter søvn, sex og selvværd og undgå de klassiske fejl, der ødelægger nattesøvnen og kærlighedslivet. Prøv en telefonisk Lyn-session på 20 minuter. Pris 450,- kr. Fuld session, 1 time, 750,- kr.

BOOST YOUR BUSINESS

Brug bevidstheden om indretningens psykologi til at skabe de optimale rammer for din forretnings trivsel og succes. 1 time, 1.500,- kr.

ELSK DIT HJEM KONSULTATION
I en personlig session arbejder jeg med at optimere energierne i dit hjem. Jeg “læser” dit hjems energi og lokaliserer eventuelle energiblokeringer og vejleder dig i at justere hjemmet, så det matcher DIG og dér, hvor du gerne vil hen i dit liv. Løsningen kan være alt fra oprydning, ændringer i valg af indretning, tilførelse af symboler, farver og/eller healing/spaceclearing af enkelte rum. Målet er at skabe optimal resonans mellem dig og din sjæl og dine omgivelser, så du får et hjem du føler dig hjemme i og som udtrykker dit sande selv og støtter dig mest muligt i forhold til din videre udvikling og dine ønsker og drømme Jeg gennemgår hele dit hjem, men udpeger og prioriterer de steder, det er vigtigst at sætte ind her og nu.
Din investering til at gøre dit hjem til din styrke og støtte: 1.500 kr. pr. time, minimum booking er 2 timer. Transport er inklusiv i prisen indenfor Storkøbenhavn/Nordsjælland. Ved kørsel over 40 km. fra Helsingør tillægges ekstra transport iflg. aftale. NB! Pt. kun online!

ELSK DIT HJEM ONLINE-RÅDGIVNING
Hvis du af geografiske årsager eller andre årsager ikke kan få en personlig konsultation i dit hjem, kan du i stedet benytte dig af online rådgivning.
1.200 for 1 time/første konsultation, herefter 700,-  pr. eventuelt efterfølgende sessioner.
Klippekort med 3 sessioner á 1 time, 700,- kr. pr. time / 2.100,- kr.

NB! På 1 times online-rådgivning kan vi ikke nå alle rum eller alle problematikker. En enkelt session egner sig til afklaring og vejledning af en bestemt problematik eller rum/område. Hvis du ønsker gennemgang af hele dit hjem anbefales det derfor at købe 3 sessioner, som kan afholdes på een dag eller over flere gange, alt efter tid og temperament.

loegstrup_quote_web

PERSONLIG OG SPIRITUEL RÅDGIVNING/COACHING
I krise? I tvivl? Er gulvtæppet revet væk under dig? Trænger du til et nyt perspektiv på tingene? Står du alene med en alvorlig diagnose? – eller er du blevet skilt eller enke? eller er du bare midlertidigt forvirret og usikker ifht dit liv og din retning? Har du brug for en at dele dine bekymringer og sorger med? – og få et ærligt modspil fra?
I mine personlige rådgivninger hjælper jeg dig til at skille skæg og snot for sig og at se tingene som de er – og finde vejene ud. Jeg er kendt for klar, kærlig og ærlig mentoring og benytter en blanding af coaching, clairvoyance, healing og mentoring. Der er ikke tale om terapi, men om personlig og spirituel udvikling og indsigt. Sessioner á 90 min. foregår pt. i Helsingør, eller via Skype, lejlighedsvis i København K. Pris for 75 min: 700,- kr. som betales ved booking.

RYD-OP-I-DIT-ROD RÅDGIVNING
Har du brug for hjælp til at komme igang? – og at komme i mål? Jeg hjælper dig til at få overblik og lave handlingsplaner og lærer dig konkrete teknikker (herunder elementer fra KonMari metoden) til at få bugt med rodet i dit liv, hvadenten det er stort eller småt  Jeg fungerer også som støtte og motivation hele vejen igennem din ryd-op-proces, hvilket sikrer at du kommer i mål – og får skabt et liv med plads til det, som du elsker og som giver dig værdi og livsglæde.
Sådan får du hjælp:
1. Et hjemmebesøg, hvor jeg skaber overblik, laver handlingsplan og sætter dig i gang med konkrete og overskuelige metoder. Din investering: 1.100,- kr. Kan også foregå online.
2. Du kan supplere med opfølgende sessioner, der sikrer at du komme helt i mål, bliver holdt til ilden og får support – også når det er svært. Din investering i at komme i mål med bunkerne og få et lettere liv er 600,- pr. follow-up-samtale.

SKAL DU SÆLGE HUS?
Optimer dine chancer for hussalg. Gennemgang af både design/indretning og ‘energimæssige dørstoppere’ der kan blokere for salg samt forslag til optimering og strategier med salg for øje. Din investering for et hurtigere salg og færre dyre ligge-dage: 1.495,- kr. for  1,5 time i Kbh og Københavnsområdet.

VIL DU VÆRE AIRB’N’B VÆRT?
Få flere bookinger med et “Airbnb Feng Shui” tjek – eller kom godt fra start, hvis du er ny på markedet. Der er mange detaljer, som det er vigtigt at være opmærksom på, hvis du vil have flere bookinger, glade gæster og gode omtaler.
Start-pakke, hvis du er ny / opstartspakke. Få gode omtaler fra første besøg! Din investering er ca. svarende til to nætters udlejning: 1.150,- kr.
Tjek-up pakke, hvis du allerede har haft bookinger, men gerne vil have flere. Invester hvad der svarer til en enkelt nats udlejning, 600,- kr.  – og hent hurtigt din investering hjem med endnu flere bookinger.
Rådgivning foregår på adressen eller via skype, alt efter hvor du bor.

BOOKING AF SESSIONER MED RANVITA
Send din booking forespørgsel her: ranvita@me.com.

caecar_krummelyre_2015